Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Osada pri ceste

Vyriešený
Prijatý: 20.04.2021
Zodpovedaný: 27.04.2021
Autor: Iveta Dávidová
Zodpovedal: Ing. Bystrík IŽOLD

Podnet:

Dobrý deň p. starosta,
niekoľko krát za týždeň jazdím do Levíc do práce a chodím okolo osady v Kozárovciach. Všímam si tam, koľko psov žije v uvedenej osade. Pár ich vidím stále na reťazi...kontaktovala som aj útulok Levice...vraveli mi, že psi tam žijú v hrozných podmienkach, ale oni nemôžu nič s týmto spraviť..odkázali ma na Vás a na RVS. Preto by som Vás chcela touto cestou veľmi pekne poprosiť, viete s týmto niečo spraviť? NIe je mi jedno a ani ďalším ľuďom, ktorí toto sledujú ako sa tam so psíkmi zaobchádza.
Ďakujem za to, že týmto úbohým dušiam pomôžete.

S pozdravom

Iveta Dávidová


Odpoveď:

Dobrý deň.

Ďakujem za zaslanie podnetu. O problematike, ktorú popisujete vieme a snažíme sa riešiť v rámci možností a kapacít samotnej obce. Je mi trochu divné, že útulok sa vyjadril zdržanlivo, lebo práve s ich pomocou a pomocou dobrovoľníčok s radov občanov obce sme niekoľko psíkov vyriešili k vzájomnej spokojnosti. Je to beh na dlhé trate. Zachránite a pomôžete piatim psíkom a do mesiaca je tam ďalších sedem.
Opätovne budem kontaktovať dobrovoľníkov a skúsime pomôcť v danej veci. V prípade, že viete nám aj Vy pomôcť. Ozvite sa. Moje číslo je verejne a dostupné.


S pozdravom